Våra tjänster – apputveckling, web & SEO

Japp, vi är duktiga på apputveckling och att utveckla appar för olika ändamål, som t ex iBeacons lösningar, både egna projekt samt kundspecifika appar. Men vi jobbar även med web-produktion, digital marknadsföring & SEO. Vi får dig att se bra ut och vi vet var och hur du bör synas. Vi utvecklar och förstärker din närvaro i digitala medier, på webben och i Appvärlden.

Bild på Apputveckling

Apputveckling

Vi har lång erfarenhet av apputveckling på olika plattformar. Primärt utvecklar vi egna appar och spel för iPhone, iPad och Android enheter, men utför även kundspecifika uppdrag för våra kunder. Vi kan utveckla appar för en mängd olika plattformar och appstores både nationella och internationella samt även anpassa appar för t ex iBeacons.

Bild på webproduktion

Webproduktion

Idag skall en websida fungera på många olika plattformar och i många olika upplösningar. Vi utvecklar websidor i WordPress och ser till att de fungerar lika bra på skrivbordets datorn som på iPaden eller smartphonen. Alla sidor utvecklas med sk responsive design.

Bild på sökordsoptimering

Digital marknadsföring

SEO, digital marknadsföring eller Inbound Marketing är ett effektivt sätt att åstadkomma mycket. Vi hjälper dig att komma högt i sökmotorerna och få till en schysst tillvaro på Facebook, LinkedIN och andra sociala plattformar. Vi sköter din Facebooksida åt dig så du får mer tid till annat. Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss om du vill ha hjälp med en app, en webbsida, en iBeacon lösning eller behöver råd och tips om Facebook och andra sociala medier.

Kontakta oss