Ghost Tracker EMF EVP Recorder – App för spökjakt

Den perfekta appen för spökjakt

Laxton Ghost Tracker är en 3-i-1 multifunktionell app för spökjakt. Appen innehåller en EMF-mätare, en rörelsedetektor och en EVP / röstinspelare som kan hjälpa dig att upptäcka EMF ( elektromagnetiska fält ), rörelse samt EVP ( elektroniska röstfenomen ). Med dessa verktyg ökar dina chanser för lyckade spökjakter.

Appen är utvecklad av Excalibur tillsammans med ”LaxTon Ghost Sweden”, som är Sveriges största spökjägarteam med över 30 års kombinerad erfarenhet inom det paranormala området. LaxTon har undersökt Sveriges mest hemsökta byggnader och satsar nu på att nå ut till resten av världen.

Bild på rörelsedetektor - App för spökjakt Bild på EVP recorder - App för spökjakt Bild på EMF mätare - App för spökjakt

Rörelsedetektor

Rörelsedetektorn använder enhetens accelerometer för att mäta rörelseförändringar i x, y och z-led. Med denna rörelsedetektor kan du enkelt registrera alla vibrationer och samla in data för senare utvärdering. Kraftig rörelse/vibration indikeras via ljud/ljus. Håll ej i telefonen när du använder funktionen.

EVP / Röstinspelning

Med denna röstinspelare kan du göra egna EVP-sessioner, spara inspelningen och utvärdera / lyssna vid ett senare tillfälle. Inom det paranormala samhället används EVP-inspelare för att fånga röster som inte kommer från naturligt förekommande källor.

EVP – Elektroniskt röstfenomen är ett påstått paranormalt fenomen som kan uppkomma vid inspelning. Fenomenet kan yttra sig som röster, viskningar, ord eller fraser på inspelningar.

EMF-mätare

EMF mätaren läser av elektromagnetiska fält via mobilens inbygga sensor, Magnetometern. Vi är omgivna av olika elektriska apparater som skapar naturliga elektromagnetiska fält som påverkar oss i varierande grad. Men det finns andra EMF-fält som inte har någon naturlig källa vilket är intressant för spökjägare…

Teorin inom det paranormala samhället är att du kan mäta EMF som inte har en naturlig kraftkälla vilket kan vara paranormal aktivitet. Med denna EMF-mätare kan du mäta och visa ditt EMF-värde och kommunicera med hjälp av ljuset som visar hur starkt EMF-värde verktyget känner av.

OBS!
EMF-funktionen i appen kan endast användas om enheten har en magnetometer. Kompassfunktionen måste vara påslagen.

Öka dina chanser att lyckas med din spökjakt – ladda ner appen idag!

Läs mer om appen på LaxTons hemsidan: laxton.se/app

Appen finns både för iPhone/iPad och Android enheter. Ladda ner Appen här:

play-badge appstore-badge